Plantera skog

Efter utförd markberedning ska planteringen utföras, rätt val av plantor och rätt plats för plantan är viktigt för den framtida tillväxten av plantan som ska växa i 80 till 100 år. Vi hjälper dig med val av plantor och våra kunniga entreprenörer utför planteringen.

Så här går en plantering till

1

Vi börjar med att besöka din skog. Sedan ger vi dig förslag på åtgärder som vi kommer överens om tillsammans med dig. När vi är överens skriver vi ett kontrakt och gör en tidplan som vi går igenom tillsammans med dig.

2

Vi talar om för dig när arbetet i din skog startar. Planteringen utförs av någon av våra utvalda entreprenörer på det sätt som vi kommit överens om.

3

Du får en slutredovisning som visar hur många plantor som planterats på din mark. Sedan får du en faktura enligt kontraktet. Varje år får du ett årsbesked som visar alla affärer du gjort med Gällö Skog under året.

Plantering

Efter utförd markberedning ska planteringen utföras, rätt val av plantor och rätt plats för plantan är viktigt för den framtida tillväxten av plantan som ska växa i 80 till 100 år. Vi hjälper dig med val av plantor och våra kunniga entreprenörer utför planteringen. Om ni önskar att sköta planteringen själva så förmedlar vi gärna plantor.plantorna. Det visar sig genom en snabb utveckling av rotsystemet, god etablering, hög överlevnad och god tillväxt.

Att köpa plant

 Vi kan, tack vare våra stora odlingar, sälja dessa plantor till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi behandlar plantorna mot insektsgrepp efter dina önskemål och beställning. Du får dessutom tillgång till vårt väl utbyggda transportsystem. Våra lastbilar levererar plantor över hela Norrland.

Plantorna kan du köpa genom att kontakta någon av våra skogsköpare.