Dags för en ny utmaning?

Jobba hos oss

Gällö Timber AB är ett lokalt skogsföretag med rötterna i vårt inlandssågverk i Gällö. Förutom traditionella tjänster som avverkning, gallring etc erbjuder vi även alternativa skötselmetoder som exempelvis hyggesfritt skogsbruk. Vi är en modern uppstickare, som alltid har tid med dig. Våra 30 medarbetare gör sitt yttersta för att hitta de smartaste lösningarna för skogsägare.

Vill du jobba med virkesköp på Gällö Skog?

Vi utvecklas snabbt och söker alltid duktiga medarbetare inom virkesköp som gillar utmaningen i att bidra till framgång i en klimatsmart bransch.

På Gällö anställer vi människor, inte ett CV med utbildningar och referenser. Det gör vi för att vi tror på både individens bidrag och teamets betydelse för vår verksamhet. Vi är ett så pass litet företag att vi kan vara snabbfotade och flexibla med möjlighet att ta vara på varje medarbetares kompetens och idéer. Samtidigt är vi tillräckligt stora, med starka ägare i ryggen, för att kunna erbjuda trygghet och långsiktighet.

Teamen är lokalt förankrade och ansvarar själva för hela kedjan från inköp till virke på väg mot industrin. Du behöver brinna för att göra affärer, gilla att jobba med människor och ha ett stort intresse för förnybar råvara i form av skogsbruk. Tillsammans med kollegor i teamet och våra lokala entreprenörer har du chansen att vända på perspektiven och se på skogen och affärerna med nya ögon.

Hos oss får du bra anställningsvillkor och stor frihet i valet av bostadsort inom våra verksamhetsområden. Vi tror att du har ett stort intresse för helheten i skogsbrukandet och att du sporras av att göra nytta för såväl skogsägaren som den industri som förädlar virket. Vi strävar efter en bredare mångfald av människor eftersom vi är helt säkra på att olikheter skapar möjligheter.

Du är varmt välkommen att skicka ett mejl till oss där du beskriver dig själv och dina planer för din fortsatta utveckling inom skogen.

 

Lediga tjänster

Bli en av våra virkesköpare i östra Jämtland

Team Mitt expanderar och satsar stort i östra Jämtland. Därför söker vi två passionerade virkesköpare som är redo att ansluta till vårt lika passionerade team. Brinner du också för skogen, älskar affärer och är redo att ta ditt yrkesliv till nästa nivå? Vad roligt! Läs mer och sök tjänsten via knappen nedan.