Jobba hos oss

Gällö Skog AB är ett ungt och flexibelt skogsföretag med lång samlad erfarenhet. Vi är lokalt förankrade i ett av Jämtlands äldsta och mest framgångsrika sågverk, Gällösågen.

Vi utvecklas snabbt och söker alltid duktiga medarbetare inom virkesköp som gillar utmaningen i att bidra till framgång i en klimatsmart bransch. Vår vision är att vara ett ledande skogsföretag i vårt geografiska område.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och vill arbeta i ett företag där alla team samverkar mot Gällös mål. Teamen är lokalt förankrade och ansvarar själva för hela kedjan från inköp till virke på väg mot industrin. Vi hjälper skogsägaren med skogbruksplan, aktivt skogsbrukande, rådgivning, olika avverkningstjänster, markberedning och återplantering.

Gällö Skog erbjuder goda anställningsvillkor och stor frihet i valet av bostadsort inom vårt verksamhetsområde. Vi söker självgående personer med egen kundkrets som vill utvecklas och ha möjlighet att påverka sin egen lön. Vi tror att du har ett stort intresse för helheten i skogsbrukandet och att du sporras av att göra nytta för såväl skogsägaren som den industri som förädlar virket. Vi strävar efter mångfald och jämlikhet och ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Skicka ett mail där du beskriver dig själv och dina planer för din fortsatta utveckling inom skogsföretagandet.

 

Just nu är dessa tjänster lediga

Arbetsuppgifterna består i största del av planering och taxering. Utöver detta tillkommer en rad arbetsuppgifter som alla handlar om att stötta teamet i sitt köparbete. Kontakta Magnus Eriksson, 0693-18010 för mer information. Teamet som nu söker assistent är team syd, d.v.s. Medelpad.

Sista ansökningsdag 2019-04-23.

Vi har behov av fler virkesköpare.

Befattningsbeskrivning

Befattningen kräver följande egenskaper

 • Ha stort engagemang för projektens genomförande och resultar
 • God struktur i sitt dagliga arbete
 • Bra dialog med mottagare (kund) av företagets produkter
 • Förmåga att arbeta i Team
 • Förmåga att arbeta mot gemensamt uppställda mål

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • På ett effektivt sätt arbeta med och ansvara för skogsägarkontakter, virkeskontraktering, försäljning av skogliga tjänster(avtalstecknande) samt avräkning mot leverantör.
 • På ett effektivt sätt upprätthålla ett aktuellt leverantörsregister för det område man ansvarar för.
 • Vara uppdaterad och följa de affärsinstruktioner som företaget har.
 • Aktivt deltaga i utvärdering av gjorda affärer.
 • Aktivt deltaga i företagets aktiviteter inom hela verksamhetsområdet samt den lokala marknadsföringen.
 • Ha en mycket nära dialog med Produktionsledare;  om produktionsplan , hur avverkningen förlöper , avslutade projekt, redovisning till markägare etc.
 • Gemensamt med övriga i företaget ta fram mål för verksamheten samt löpande följa upp dessa

Vid frågor kontakta:

Lars-Olof Sahlin
lars-olof.sahlin@galloskog.se
0693-180 11

Välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-04-23.

Ansök

Fyll i formuläret för att göra en ansökan om jobb hoss oss på Gällö Skog. Ingen ledig tjänst som passar? Välj spontansökan.