Gällö Skog » Samarbeten » Holms Sportklubb får kärlek i kubik

Holms Sportklubb får kärlek i kubik

Nytt år, ny förening. Denna gång är det Holms Sportklubb som får ta del av ”kärlek i kubik”. Det är Gällö Skogs Team Syd som står bakom sponsringssatsningen som går ut på att en krona per kubikmeter sågtimmer, som virkesköpare Jonas Engman kontrakterar i området, går till utvald lokal förening.

– Det här är så klart väldigt uppskattat av oss som kämpar ideellt för bygden. Det är inte lätt att få ekonomin att gå ihop, säger Ulla Grelsson ordförande i Holms Sportklubb.

Det var klubben själv som hörde av sig efter att de sett Gällös tidigare samarbete med Vetten Alpina. Engagemang och drivkraft i bygder som Liden och Holm är otroligt viktiga menar Jonas Engman.

– Som ung fostrades jag själv i föreningen och det känns fint att kunna ge något tillbaka, säger han.

Föreningen bildades redan 1927 och har genom åren haft många deltagare i olika aktiviteter som skidor, brottning, ishockey och fotboll. I dag har föreningen drygt 200 medlemmar, ett fotbollslag och förfogar över två fotbollsplaner, en grus- och en gräsplan.

– Matcherna lockar en del folk och anläggningen är en väldigt uppskattad träffpunkt. Under det gångna året har vi fått några inflyttade barnfamiljer till Holm, så vi tänker försöka få igång en ungdomsverksamhet igen. Ett ”kärleksfullt” bidrag betyder mycket för oss, säger Ulla Grelsson.

 

Vill du komma i kontakt med Jonas? Kontaktuppgifter hittar du här: https://www.galloskog.se/kontakta-oss/