Gällö Skog » Samarbeten » ”Gällö-hålet” bidrar till golfande ungdomar

”Gällö-hålet” bidrar till golfande ungdomar

Lokal idrott i allmänhet och golf i synnerhet ligger Team Syd varmt om hjärtat. Men allra viktigast är gemensamt samarbete för bygdens utveckling. Därför sponsrar Gällö Öjestrand golfklubb och väljer även att ge deras ungdomssektion ett extra tillskott i kassan.

– Varje gång någon checkar in på Gällö-hålet på Facebook bidrar vi med en krona till ungdomssektionen. Därför vill jag uppmana alla att leta reda på Gällö-hålet i sin facebookapp och publicera sin incheckning, berättar Erik Lundgren, virkesköpare i Team Syd.

Ju fler som checkar in, desto mer pengar till ungdomarna, men det kostar inget för dig som gör incheckningen. Däremot hoppas vi att du, precis som vi, uppskattar att slå ett slag för Öjestrands golfklubb.

– Jag har själv ett stort golfintresse och det känns kul att på ett enkelt sätt kunna bidra med något till ungdomar som också gillar sporten, säger Erik.

Erik Lundgren samt de golfande och skogskunniga kollegorna Lennart Magnusson och Rickard Ankarberg kommer att synas flitigt på golfbanan under säsongen. Den som vill ta en lunch eller fika och snacka golf och/eller skog är välkomna att ta kontakt med någon av dem. Deras kontaktuppgifter hittar du här nedan.


Vi kan skog – vi gillar dig

Gällö Skog startade med en ambition att vara en lokal uppstickare som utmanar de stora drakarna i skogsbranschen. Därför investerar vi i lokal industri och låter de som har kunskap om skogen i området vara de som fattar besluten. Vi köper virke till bra priser och erbjuder tjänster som du som skogsägare behöver; avverkning, gallring, röjning, plantering, skogsbruksplan, miljöcertifiering och skogsrådgivning.

Tillsammans med dig som skogsägare

På Gällö Skog vill vi jobba nära skogsägare och hitta nya lösningar som fungerar för att maximera timmeruttaget i din skog. Oavsett om det ska avverkas, gallras eller röjas kommer din virkesköpare finnas där som din skogliga rådgivare. Om du känner dig osäker på vad som egentligen är den bästa insatsen för din skog ställer vi gärna upp som bollplank.

Vi står redo för att nå just dina mål med din skog. Våra medarbetare gör alltid sitt yttersta och är alltid tillgängliga för kontakt.

Medlemserbjudande till golfande skogsägare

Du som är skogsägare och medlem på Öjestrand golfklubb får just nu två fina erbjudanden från oss. Logga in på golfklubbens medlemssida för att ta del av dem.

Alla kontaktuppgifter hittar du här