Gällö Skog » Nyheter » Myssjö-Oviken IF får kärlek i kubik!

Myssjö Oviken IF vinner Kärlek i kubik!

Myssjö Oviken IF vill sätta guldkant på allas tillvaro och det om något vittnar om sann kärlek till sin bygd och människorna som bor här. Därför är de en av föreningarna som får Kärlek i kubik 2023-2024. Vi ringde upp ordförande Mikael Wallén för att gratulera.

– Det här är helt underbart! Kärlek i kubik är en bonus för föreningen och betyder att vi kan satsa ännu mer på våra ungdomar, säger Mikael.

Efter att ha varit nere i en svacka och vänt är nu Myssjö Oviken IF på frammarsch igen. De har en aktiv fotbollssektion med ett tiotal lag och en skidsektion med ungefär 30 mer eller mindre aktiva ungdomar och såklart – ett gäng eldsjälar som är ledare. De står även som ägare av nöjesparken Fröjdholmen och har en separat nöjessektion som ligger vilande för tillfället. De håller just nu på att plocka ihop en nöjeskommitté som kan blåsa liv i platsen igen.

Pengarna från Kärlek i kubik kommer väl till pass för framtida satsningar, där ungdomarna spelar en central roll.

– Det här ger oss möjlighet att skicka våra ungdomar på fotbollscuper och stötta våra skidåkare på tävlingar. Det finns massor av roliga saker vi kan göra, säger Mikael.


Om Kärlek i kubik
Kärlek i kubik är Gällö Skogs sätt att sponsra lokala föreningar i Jämtland och Västernorrland. Gällö betalar ut en krona per kubikmeter sågtimmer som virkesköpare kontrakterar i området kring föreningen under ett år. Pengarna betalas ut efter den 14 februari 2024 när samarbetstiden gått ut.

Kontakta din lokala virkesköpare: www.galloskog.se/kontakta-oss/team-mitt
Läs mer om Kärlek i kubik: www.galloskog.se/karlek