Gällö Skog » Nyheter » IFK Strömsund Längdskidor får Kärlek i kubik!

IFK Strömsund Längskidor får Kärlek i kubik! 

IFK Strömsund Längskidor är en av Kärlek i kubik-vinnarna. Vi ringde upp Mikael Ehrs för att meddela nyheten och passa på att ställa några frågor.

Vad säger du om att ni är utsedda att få Kärlek i kubik?
– Det känns mycket bra! Vi känner att ni tror på vår förening. Vi växer hela tiden och är verkligen på frammarsch. Det är toppen med ett tillskott till föreningen – pengar behövs alltid för att kunna utvecklas.

Kan du beskriva din förening? Vad gör ni och varför?
– Vi var en ganska liten förening för 7 år sedan, men sedan dess har vi vuxit rejält. Vi har utvecklat konceptet ”Träna tillsammans” där vuxna, ungdomar och barn tränar ihop. Det är något vi tror på, och det har blivit en stor gemensam grej. Vi åker även iväg på tävlingar och läger, vilket är mycket uppskattat. Nyligen anordnade vi en skidtävling i Strömsund med över 100 stycken deltagare.

Har du någon idé redan nu vad pengarna kan användas till?
– Vi har mycket idéer i föreningen! Vi vill satsa på skidstadion, fler läger, och aktiviteter för de yngre.


Om Kärlek i kubik
Kärlek i kubik är Gällö Skogs sätt att sponsra lokala föreningar i Jämtland och Västernorrland. Gällö betalar ut en krona per kubikmeter sågtimmer som virkesköpare kontrakterar i området kring föreningen under ett år. Pengarna betalas ut efter den 14 februari 2024 när samarbetstiden gått ut.

Kontakta din lokala virkesköpare: www.galloskog.se/kontakta-oss/team-norr
Läs mer om Kärlek i kubik: www.galloskog.se/karlek