Gällö Skog » Nyheter » Rödöns Sportklubb får Kärlek i kubik!

Rödöns Sportklubb får Kärlek i kubik! 

Rödöns Sportklubb är en av de sex vinnarna av Kärlek i kubik. Vi kontaktade klubbens ordförande Malin Schleenvoigt som svarade så här när vi berättade den härliga nyheten:

Hur känns det att få Kärlek i kubik?
– Vi är jätteglada över det, och det känns som en bra alla hjärtans dag-present till föreningen. Vi gillar Gällö Skogs upplägg på själva sponsringen och att det görs på ett annorlunda sätt.

Kan du beskriva din förening?
– Vi är en förening som många söker sig till, och inte bara barn och vuxna just på Rödön utan många kommer från Dvärsätt, Krokom och Frösön. Vi vill att allt vi gör ska kännas enkelt och görbart – det ska inte vara krångligt att träna och delta. Hos oss ska man känna sig välkommen oavsett vilken nivå man är på.

Vi har barnverksamhet med Bamsegympa för de minsta barnen en gång i veckan. Sedan har vi något vi kallar Idrottsskolan upp till årskurs 6, och ikväll är det exempelvis disko! Tanken är att vi inte ska nischa in oss på en sport utan vi har en bredd av aktiviteter så som längdskidåkning, slalom, trav, och fotboll på sommaren.

Vad vill ni använda pengarna till?
– Vi planerar att bygga en pumptrack-bana i skogen på Rödön intill skidspåret. Alla bidrag kommer gå till det här bygget.


Om Kärlek i kubik
Kärlek i kubik är Gällö Skogs sätt att sponsra lokala föreningar i Jämtland och Västernorrland. Gällö betalar ut en krona per kubikmeter sågtimmer som virkesköpare kontrakterar i området kring föreningen under ett år. Pengarna betalas ut efter den 14 februari 2024 när samarbetstiden gått ut.

Kontakta din lokala virkesköpare: www.galloskog.se/kontakta-oss/team-norr
Läs mer om Kärlek i kubik: www.galloskog.se/karlek