Lennart Magnusson och Jill Göransson, virkesköpare Gällö Skog

Gällö Skog » Medarbetare » Lennart Magnusson lämnar över ansvaret för Ånge

Lennart Magnusson lämnar över ansvaret för Ånge

Nio år på Gällö, med kontoret i Ånge som sin bas, och totalt 42 år i branschen. Nu väntar pensionärslivet för Team Syds Lennart Magnusson. Jill Göransson tar över som virkesköpare i området.

Lennart Magnusson är ett välkänt ansikte för skogsägarna i Medelpad. Efter 42 år i branschen är det dock dags för en ny vardag och kontoret i Ånge är städat och stängt för sista gången.
– Jag har varit på Gällö sedan starten 2013, men nu har jag gjort mitt. Allt har sin tid och nu är det dags att lämna plats för en yngre förmåga, säger Lennart.

Barnbarn, golf och andra fritidsintressen kommer att få ta större del av vardagen, men med en egen skogsfastighet kommer mycket tid även fortsatt att spenderas i skogen.
– Det blir inga problem att fylla dagarna, men jag kommer att sakna det sociala. Samarbetet med trevliga kollegor och även alla skogsägare jag har träffat och hållit kontakten med under åren. Det blir en speciell relation, säger Lennart.

Gällös närvaro i Ångetrakten försvinner däremot inte med Lennart. Sedan januari arbetar Jill Göransson som virkesköpare i området, och trots att det fysiska kontoret stänger intygar hon att hon finns där för skogsägarna.
– Jag är alltid bara ett samtal bort! Eftersom jag är ute mycket är det svårt att springa in i mig på ett kontor. Det är ingen mening att ha ett kontor om ingen är där, säger Jill som förutom Ånge och Stöde även jobbar med delar av Bergs- och Härjedalens kommuner.
– Det är ett större område än det Lennart hade, men vi är ett bra arbetslag som hjälps åt så skogsägarna behöver inte känna sig oroliga. Vi finns där och kommer gärna förbi på en pratstund.

Vill du komma i kontakt med Jill? Ring 0693-180 18