Gällö Skog » Medarbetare » Vikarien Marcus är varm i kläderna

Vikarien Marcus är varm i kläderna

Hej Markus Åsberg, du har redan hunnit vara hos oss på Gällö Skog i några veckor, berätta, hur har dina första veckor varit?
Det känns superkul att jobba. Jag vikarierar som produktionsledare och har koll på produktionen och ser till att allt rullar på när de andra är på semester. Jag har hittills arbetat med uppföljningar, men produktionsledarrollen handlar i stort om att ha koll på maskinlag som avverkar.

Vad är det som är så spännande med att jobba med skog?
För mig handlar det om att få möjligheten att kombinera uteliv med mer vanligt kontorsjobb. Tycker det är viktigt att det är flexibelt, det blir mer varierat då.

Vad hittar vi dig på dagarna?
Jag utgår ifrån kontoret i Brunflo, men jag kommer vara en resurs för ett större område. Även om det är ett rätt självständigt arbete så är det skönt att veta att det alltid finns kollegor att ringa om det skulle vara något.

Vad ser du mest fram emot i sommar?
Efter sommaren börjar jag mitt 4:e år på Jägmästarprogrammet i Umeå. För mig är det värdefullt att vara här då vi inte har någon planerad praktik under utbildningen Nu ser jag fram emot att lära mig hela processen och få nya perspektiv på saker och ting. Nu är det på riktigt, det är ovärderligt. När jag inte jobbar kommer jag fiska mycket!

Det är kul att ha dig hos oss Marcus. Vi önskar dig lycka till!