Gällö Skog » Medarbetare » Camilla Bodén, ekonomi, är veckans fredagsfejs

Camilla Bodén, ekonomi, är veckans fredagsfejs

Kan du berätta lite om vad din tjänst innebär?
Det är lite av varje. Löpande redovisningar av virkesaffärer, leverantörsreskontra och kundreskontra. Skattedeklaration och bankärenden. Jag har löpande kontakt med skogsägare och medarbetare. Det är det stora delarna som jag jobbar med, men det är även mycket annat.

Hur är det att jobba för Gällö Skog?
Jag är ny här och är nu inne på fjärde veckan. Det känns bra men det är mycket att lära sig och ta in, speciellt alla olika system vilket är utmanande. Jag har med mig mycket erfarenhet från olika ekonomiavdelningar och som redovisningskonsult. Tidigare har jag till exempel jobbat som inköpare inom träindustrin där vi bland annat tillverkade kök och garderobsstommar av spånplattor för IKEA.

Var kommer du ifrån?
Jag kommer från Brånan, en ort mellan Åsarna och Svenstavik. Det är åtta mil enkel resa till kontoret, så det blir en del bilkörning. Jag har man och två utflugna vuxna barn, då funkar det att pendla. Kontoret ligger bra till, en lugn miljö där det är lätt att fokusera.

Vad gör du helst på helgerna?
Då vill jag helst träna. Gärna löpning och mountainbike i skogen och när det är vinter åker jag längdskidor och slalom. Jag brukar pyssla på hemma också, jobba på med huset. Där finns det alltid något att göra.

Om du måste välja mellan stad och landsbygd, vad väljer du då?
Landsbygd helt klart. Jag vet inte riktigt varför men jag har alltid trivts på landet. I Brånan har jag skogen runt knuten där jag kan andas ut och hitta lugnet.