Gällö Skog –
vi utmanar framtiden!

Gällö Skog startade 2013 med ambitionen att vara en lokal uppstickare som utmanar de stora drakarna i skogsbranschen. Den rådande trenden är att lokala sågverk läggs ner och att skogsbolag och skogsägarföreningar fusioneras och centralstyrs, men vi finns kvar och väljer en annan väg.

Vi investerar och utvecklar industri i inlandet. Vi låter de som har lokal kunskap fatta beslut och gemensamt hittar vi nya lösningar för att maximera timmeruttaget i din skog. Virket används till att producera nischade produkter som efterfrågas i hela världen.

Gällö Skog är en del av Gällö Timber AB och våra anor sträcker sig ända tillbaka till 1870-talet då det första sågverket anlades i Gällö. Våra två ägare Persson Invest och SCA borgar för lönsamhet och styrka både lokalt och internationellt.

Vi kan skog – och vi gillar skogsägare

Vi köper virke till bra priser i Jämtland, Härjedalen, Medelpad och Ångermanland. Vi erbjuder alla tjänster som du som skogsägare behöver; avverkning, gallring, röjning, plantering, skogsbruksplan, miljöcertifiering och skogsekonomi.

För att nå just dina mål är vi drygt 30 medarbetare som alltid gör sitt yttersta för att hitta de smartaste lösningarna för din skog. Våra kontor finns lokalt och vi är alltid tillgängliga för kontakt.

Besöksadress:
Gällö Skog
Öhn 160
843 41 Gällö

Fakturaadress:
Gällö Skog
FE 648
838 80 Frösön

Faktureringsmail:
faktura@galloskog.se (PDF-Format)