Är du snabb och smidig?

Operatör justerverket

Vi söker sommarvikarier till justerverket. Vi vill gärna ha mångfald på vår industri och välkomnar därför kvinnliga sökande lite extra!

Ditt jobb
Som operatör på justerverket arbetar du med att emballera paket – alltså plasta in och etikettera virkespaketen. Du kommer att arbeta tillsammans med medarbetare som har vana av arbetsuppgiften. Du behöver vara noggrann och samarbetsvillig eftersom arbetet alltid sker två och två.

Du kan
Du måste ha fyllt 18 år.
Med en praktisk läggning och sunt förnuft kommer du långt.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att du har vilja och ambition att lära dig operatörsyrket.

Vi erbjuder
Ett spännande jobb på en lokal industri som utmanar framtiden.
En god grundlön enligt kollektivavtal.
Skiftformstillägg för skiftesarbete.

Skiftformstillägg
Du jobbar i skift som kallas för K-2. Det ger ett tillägg på ca 4 500 kr i månaden och innebär att skiftcykeln börjar med eftermiddagsvecka, sedan förmiddagsvecka och därefter ledigvecka.

Tider: 

EftermiddagSönMån-Tors
19:00-02:0016:00-02:00
FörmiddagMån-FreLör-Sön
06:00-16:0006:00-19:00
LedigveckaSön 19:00 - Sön 19:00


Intresserad? Sök idag!
Välkommen att mejla din ansökan så snart som möjligt, men senast 30 april till:
Produktionschef tommy.mattsson@sca.com 0693-18202

Facklig kontaktperson för GS är Anders Olofsson, telefon 070-550 70 57

Våra värdeord

Med respekt för skogen och skogsägare stöttar vi dig för att skapa en bra framtid och de smartaste lösningarna utifrån dina mål. Vi bor ofta granne med dig och din skog och det är viktigt för oss att vår relation är bra. Våra kontor och samarbetspartners finns på mindre orter och vårt sågverk finns lokalt.

Tack vare dig som väljer Gällö Skog kan den lokala industrin fortsätta snurra och bidra till arbetstillfällen och inkomster.

Vi tar ansvar för att varje affär görs med omsorg så att du som skogsägare kan känna dig trygg i ditt val av samarbetspartner. Varje medarbetare har stort eget ansvar och befogenheter eftersom varje individ har stor kunskap om området där de verkar.

Vi skapar lönsamhet för såväl skogsägare som företaget. Lönsamheten mäts inte enbart i kronor och ören, utan också i arbetstillfällen och lokal utveckling.

Vi är stolta över vår historia och anrika traditioner. Med det i ryggen har vi utvecklats till en modern uppstickare som vänder på perspektiven och hittar alternativa vägar för att skapa högklassiga lösningar för framtiden. Varje medarbetare hos oss har sin egen bakgrund, kompetens och personlighet.

Vi strävar hela tiden efter att samarbeta med en bredare mångfald av människor. Vi tror att olikheter skapar möjligheter.