Gällö Skog växer
och anställer fler

Bli en av våra virkesköpare i Team Syd

Brinner du för att göra affärer, gillar att jobba med människor och har ett stort intresse för förnybar råvara i form av skogsbruk?

På Gällö tror vi på både individens bidrag och teamets betydelse för vår verksamhet. Vi är ett så pass litet företag att vi kan vara snabbfotade och flexibla med möjlighet att ta vara på varje medarbetares kompetens och idéer. Samtidigt är vi tillräckligt stora, med starka ägare i ryggen, för att kunna erbjuda trygghet och långsiktighet.

Vi växer och vi vill nu utöka vårt team med ytterligare en erfaren virkesköpare. Tillsammans med dina kollegor i teamet och våra lokala entreprenörer har du chansen att vända på perspektiven och se på skogen och affärerna med nya ögon.

Vi ser att du har en skoglig utbildning i grunden och gärna erfarenhet av virkesaffärer, men övrig säljerfarenhet uppskattas också. Rätt inställning och driv är viktigt och personliga egenskaper har stor vikt.

Du kommer bli en del av Team Syd som främst jobbar i Västernorrland. Naturliga stationeringsorter är Sundsvall eller Liden, men andra orter kan vara tänkbara utifrån önskemål.

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Rekrytering sker löpande så vila inte på hanen, skicka in ansökan till info@galloskog.se. I ansökan ska framgå varför just du är rätt person för jobbet.

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten:
Per-Martin Eriksson, marknadschef, 0693-180 38.
Fackliga representanter:
Karl Johan Hansson, Ledarna, 0693-180 36
Erik Söderholm, Skogsakademikerna, 0693-180 21
Lars Eklund, Unionen, 0693-180 29
Erik Lundgren, Unionen, 0693-180 05

Sista ansökningsdag 2022-06-20 med tillträde enligt överenskommelse.

Vi utmanar framtiden!

Gällö Skog

Våra värdeord

Med respekt för skogen och skogsägare stöttar vi dig för att skapa en bra framtid och de smartaste lösningarna utifrån dina mål. Vi bor ofta granne med dig och din skog och det är viktigt för oss att vår relation är bra. Våra kontor och samarbetspartners finns på mindre orter och vårt sågverk finns lokalt.

Tack vare dig som väljer Gällö Skog kan den lokala industrin fortsätta snurra och bidra till arbetstillfällen och inkomster.

Vi tar ansvar för att varje affär görs med omsorg så att du som skogsägare kan känna dig trygg i ditt val av samarbetspartner. Varje medarbetare har stort eget ansvar och befogenheter eftersom varje individ har stor kunskap om området där de verkar.

Vi skapar lönsamhet för såväl skogsägare som företaget. Lönsamheten mäts inte enbart i kronor och ören, utan också i arbetstillfällen och lokal utveckling.

Vi är stolta över vår historia och anrika traditioner. Med det i ryggen har vi utvecklats till en modern uppstickare som vänder på perspektiven och hittar alternativa vägar för att skapa högklassiga lösningar för framtiden. Varje medarbetare hos oss har sin egen bakgrund, kompetens och personlighet.

Vi strävar hela tiden efter att samarbeta med en bredare mångfald av människor. Vi tror att olikheter skapar möjligheter.