Gällö Skog söker fler medarbetare

Bli en av våra virkesköpare i Team Mitt

Gillar du att göra affärer, att jobba med människor och har ett stort intresse för skogen?

Hos oss på Gällö tycker vi att både den enskilde individens bidrag och teamets har stor betydelse för vår verksamhet. Vi är ett så pass litet företag att vi kan vara snabbfotade och flexibla med möjlighet att ta vara på varje medarbetares kompetens och idéer. Samtidigt är vi tillräckligt stora, med starka ägare i ryggen, för att kunna erbjuda trygghet och långsiktighet.

Nu växer vi vill utöka vårt Team Mitt med ytterligare en duktig virkesköpare. Som en av våra medarbetare blir du en viktig länk i teamet tillsammans med dina kollegor och våra lokala entreprenörer.

Du har en skoglig utbildning i grunden och gärna erfarenhet av virkesaffärer, men övrig säljerfarenhet uppskattas också. Personliga egenskaper väger tungt och rätt inställning och driv är viktigt.

Du kommer bli en del av Team Mitt. Naturliga stationeringsorter är enligt önskemål.

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Rekrytering sker löpande så det är ingen mening att vänta, utan skicka in ansökan till info@galloskog.se. I ansökan ska framgå varför just du är rätt person för jobbet.

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten: Per-Martin Eriksson, marknadschef, 0693-180 38.

Fackliga representanter:
Erik Söderholm, Skogsakademikerna, 0693-180 21
Lars Eklund, Unionen, 0693-180 29
Erik Lundgren, Unionen, 0693-180 05

Sista ansökningsdag 2023-01-31 med tillträde enligt överenskommelse.

Vi utmanar framtiden!
Gällö Skog

Gällö Skog är ett lokalt skogsföretag med rötterna i vårt inlandssågverk i Gällö. Förutom traditionella tjänster som avverkning, gallring etc. erbjuder vi även alternativa metoder. Vi är en modern uppstickare, som alltid har tid med dig. Våra 30 medarbetare gör sitt yttersta för att hitta de smartaste lösningarna för skogsägare.