Gällö Skog söker 

Virkesköpare som kan skoglig förvaltning

I vår satsning på att vara ett fullserviceföretag söker vi virkesköpare med inriktning på skoglig förvaltning. Vi söker dig som gillar att jobba i skogen, älskar affärer och är redo att ta nästa kliv i karriären.

Tillsammans med dina kollegor och våra lokala entreprenörer blir du en viktig spelare i teamet. Eftersom vi har en stark ägare i ryggen kan vi också erbjuda trygghet i en framtidssäker bransch.

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan, som består av CV och personligt brev. Vi ser att du har en skoglig utbildning och är affärsdriven, intresserad av skoglig skötsel, gillar förändring och trivs med att arbeta under eget ansvar.

Du får gärna ha erfarenhet av virkesaffärer, men övrig säljerfarenhet uppskattas också. Personliga egenskaper väger tungt, liksom rätt inställning och drivkraft. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte. Skicka in din ansökan till info@galloskog.se

Rollen innebär
Ansvar för skogsfastigheter inom ett större geografiskt område, kundkontakt, att stötta Gällös virkesköpare, att hantera skoglig årsbudget, planering, utförande och uppföljning av budgeterade åtgärder, stöd i fält inför skogliga investeringar, fastighetsutveckling samt ajourhållning av beståndsregister.

Minimikrav
Skoglig eftergymnasial utbildning, tidigare erfarenhet av liknade tjänst, hantering av pc-skog och andra skogliga plansystem, B-körkort.

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten: Per-Martin Eriksson, marknadschef, 0693-180 38.

Fackliga representanter:
Erik Söderholm, Skogsakademikerna, 0693-180 21
Lars Eklund, Unionen, 0693-180 29
Erik Lundgren, Unionen, 0693-180 05

Sista ansökningsdag 2024-02-20 med tillträde enligt överenskommelse.

Vi utmanar framtiden!
Gällö Skog

Gällö Skog är ett lokalt skogsföretag med rötterna i vårt inlandssågverk i Gällö. Förutom traditionella tjänster som avverkning, gallring etc. erbjuder vi även alternativa metoder. Vi är en modern uppstickare, som alltid har tid med dig. Våra 32 medarbetare gör sitt yttersta för att hitta de smartaste lösningarna för skogsägare.