Gällö Skog söker fler medarbetare

Bli en av våra virkesköpare i östra Jämtland

Gällö Skog växer. Därför vill vi utöka vårt team i östra Jämtland med ytterligare två erfarna virkesköpare. 

Team Mitt expanderar och satsar stort i östra Jämtland. Därför söker vi två passionerade virkesköpare som är redo att ansluta till vårt lika passionerade team. Brinner du också för skogen, älskar affärer och är redo att ta ditt yrkesliv till nästa nivå? Vad roligt! Hör av dig till oss.

Här tar vi vara på varje medarbetares kompetens och idéer. Tillsammans med dina kollegor och våra lokala entreprenörer blir du en viktig länk i teamet. Tack vare starka ägare i ryggen kan vi erbjuda trygghet och långsiktighet i en framtidssäker bransch.

Vi ser att du har en skoglig utbildning och gärna erfarenhet av virkesaffärer, men övrig säljerfarenhet uppskattas också. Personliga egenskaper väger tungt, liksom rätt inställning och drivkraft.

Du blir en del av Team Mitt i östra Jämtland med placering på något av våra befintliga kontor. Vi är inte heller främmande för att öppna nya kontor.

Varmt välkommen med din ansökan, som består av CV och personligt brev. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte. Skicka in din ansökan till info@galloskog.se

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten: Per-Martin Eriksson, marknadschef, 0693-180 38.

Fackliga representanter:
Erik Söderholm, Skogsakademikerna, 0693-180 21
Lars Eklund, Unionen, 0693-180 29
Erik Lundgren, Unionen, 0693-180 05

Sista ansökningsdag 2023-10-15 med tillträde enligt överenskommelse.

Vi utmanar framtiden!
Gällö Skog

Gällö Skog är ett lokalt skogsföretag med rötterna i vårt inlandssågverk i Gällö. Förutom traditionella tjänster som avverkning, gallring etc. erbjuder vi även alternativa metoder. Vi är en modern uppstickare, som alltid har tid med dig. Våra 30 medarbetare gör sitt yttersta för att hitta de smartaste lösningarna för skogsägare.