Gällö Skog växer och anställer fler

Bli vår virkesköpare i Hälsingland

Brinner du för att göra affärer, gillar att jobba med människor och har ett stort intresse för förnybar råvara i form av skogsbruk?

På Gällö tror vi på både individens bidrag och teamets betydelse för vår verksamhet. Vi är ett så pass litet företag att vi kan vara snabbfotade och flexibla med möjlighet att ta vara på varje medarbetares kompetens och idéer. Samtidigt är vi tillräckligt stora, med starka ägare i ryggen, för att kunna erbjuda trygghet och långsiktighet.

Vi växer och vill nu utöka vårt Team Syd med ytterligare ett antal virkesköpare. Som en av våra medarbetare blir du en viktig länk i teamet tillsammans med dina kollegor och lokala entreprenörer.

Vi ser att du har en skoglig utbildning i grunden och gärna erfarenhet av virkesaffärer, men övrig säljerfarenhet uppskattas också. Rätt inställning och driv är viktigt och personliga egenskaper har stor vikt.

Du kommer bli en del av Team Syd. Naturliga stationeringsorter är enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Rekrytering sker löpande så vila inte på hanen, skicka in ansökan till info@galloskog.se. I ansökan ska framgå varför just du är rätt person för jobbet.

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten: Per-Martin Eriksson, marknadschef, 0693-180 38. Alt. Andreas Mattsson, skogschef, 0693-180 08

Fackliga representanter:
Erik Söderholm, Skogsakademikerna, 0693-180 21
Lars Eklund, Unionen, 0693-180 29
Erik Lundgren, Unionen, 0693-180 05

Sista ansökningsdag 2023-01-31 med tillträde enligt överenskommelse.

Vi utmanar framtiden!
Gällö Skog

Gällö Skog är ett lokalt skogsföretag med rötterna i vårt inlandssågverk i Gällö. Förutom traditionella tjänster som avverkning, gallring etc. erbjuder vi även alternativa metoder. Vi är en modern uppstickare, som alltid har tid med dig. Våra 30 medarbetare gör sitt yttersta för att hitta de smartaste lösningarna för skogsägare.