Tryggare än banken med Gällö ekonomi

Att förvalta skogens värden handlar lika mycket om ekonomi som skogsskötsel. Vi vill hjälpa dig som skogsägare att få dina intäkter att växa och må lika bra som din skog. Vi erbjuder ekonomisk rådgivning och planering rörande exempelvis beskattning och deklaration och hjälper er gärna vid det viktiga generationsskiftet av skogsägandet

"Gällö Skog vände på våra mungipor"

Mia och Madeleine Olofsson

– Vi fick lite panik när vi ärvde skogen. Vi visste ingenting om skogsskötsel och såg skogen som ett stort svart hål ekonomiskt. Gällö Skog vände på våra mungipor och fick oss att inse att skogen är en jättetillgång. Vi tar hjälp med den ekonomiska redovisningen och har nu en skogsbruksplan som vi följer, säger systrarna Mia och Madeleine Olofsson.

Kortfattat om Gällö ekonomi

En ordnad skogsekonomi maximerar intäkterna.
Beskattning och deklaration behöver inte vara komplicerat.
Planera generationsskiftet tillsammans och säkra kunskapsutbytet.

Varför ska du välja Gällö Skog?

Nära

Vi finns och verkar i den absoluta närheten av din skog. Vi har stor lokalkännedom och tror på vikten av att finnas ute i de små orterna. Vi arbetar också nära både skogsägaren och skogsindustrin.

Lönsamma

Förutsättningen för vårt arbete är att inte bara vi utan även våra kunder gör en bra affär. Att skogen som råvara är lönsam tryggar framtiden för skogsnäringen och i förlängningen hela regionen.

Nytänkande

Vi drivs av nyfikenhet och en tro på att allt går att förbättra. I en anrik bransch med en uråldrig råvara vill vi vara den modiga utmanaren. Vi skapar förändring med hjälp av ny teknik och nyfikna medarbetare och partners.